Inloggen
Lezersnummer of login
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten
U hebt nog geen account? Maak nu een account aan
U hebt momenteel geen toegang tot auteursrechtelijk beschermde documenten. Deze documenten zijn enkel toegankelijk in het kader van wetenschappelijk onderzoek of voor illustratie bij onderwijs.
Uw keuze is goed geregistreerd

BelgicaPeriodicals tijdelijk buiten dienst

BelgicaPeriodicals is momenteel niet bruikbaar. Onze dienst ICT stelt alles in het werk om het probleem op te lossen

We excuseren ons voor het ongemak.

Terug naarde KBR website

Zoek in de gedigitaliseerde tijdschriften van KBR

Het portaal BelgicaPeriodicals geeft u toegang tot tijdschriften en periodieke publicaties uit een periode van 4 eeuwen: van tot nu.
Dankzij de OCR-techniek (Optical Character Recognition) kunt u pagina’s in full text doorzoeken. Het gaat om publicaties die bewaard worden in de afdeling Hedendaagse Drukwerken, Oude en kostbare drukwerken en de Muziekafdeling.

Opgelet: wilt u de krantencollectie (dagbladen) doorzoeken? Gebruik dan www.belgicapress.be.


Onbeperkte toegang in het kader van wetenschappelijk onderzoek of voor illustratie bij onderwijs

Alle documenten die tot en met 1918 zijn verschenen, zijn vrij toegankelijk. Dit geldt ook voor de titels waarop nog auteursrechten rusten en waarvoor KBR de uitdrukkelijke toelating van de rechthebbenden heeft.

In het kader van wetenschappelijk onderzoek of voor illustratie bij onderwijs kunt u het volledige gedigitaliseerde corpus raadplegen. Zonder beperkingen, waar u zich ook bevindt. Log hiervoor in op uw MyKBR-account.

U heeft ook onbeperkt toegang in het gebouw van KBR en via de netwerken van de universiteiten, (hoge)scholen en onderzoekscentra die daartoe een aanvraag hebben ingediend.

Auteursrechten in KBR


Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten gaat u akkoord met het gebruik van cookies.